Наставникът на Барселона Кике Сетиен коментира борбата с Реал Мадрид

...
Наставникът на Барселона Кике Сетиен коментира борбата с Реал Мадрид
Коментари Харесай

Сетиен е доволен от “седемте чисти положения” на “Бернабеу”, не се притеснява за Меси

Наставникът на Барселона Кике Сетиен разяснява битката с Реал Мадрид за купата в Ла Лига, миналото Ел Класико сред двата тима и головата форма на Лионел Меси.

“Разбирам, че е доста мъчно ние и Реал Мадрид да печелим всичко до края на сезона. Ла Лига е много комплицирана и ни коства доста, с цел да побеждаваме във всеки един мач. Разбирам, че сега сме добре и сме стимулирани да продължим в ритъма, който желаеме, само че е и правилно, че също по този начин се случва да грешиш. Що се отнася до казаното от Жерард Пике, допустимо е той да вижда нещата по друг метод от мен. Нямаме право на доста неточности? Това си мислехме за Реал преди Ел Класико, защото бяха изгубили пет точки от шест вероятни в предходните два мача, след което бяха задминати. Няма нищо несъмнено. Ако загубиш четири-пет мача, тогава имаш проблем. Не мисля за това. Винаги имам вяра, че ще победя. После има време за плачене.
What is the biggest factor in the @LaLigaEN title race? @QSetien says... pic.twitter.com/FN8Qe7lsW2
— FC Barcelona (@FCBarcelona) March 6, 2020 Фаворит за купата? Не съм уверен, че действително има подобен. Това се трансформира всяка седмица. Важно е настроението, което даден човек демонстрира. Много съм удовлетворен от седемте ни чисти положения за гол на “Сантиаго Бернабеу”. Това, че Меси се е разписал единствено в един от последните седем мача? Не се тормозя. Ако вкара, би било по-добре, само че в никакъв случай не се безпокоя за това. Нито за Меси, нито за който и да е състезател. Той има положения, което е значимото. Бележи от 14 години насам и не е значимо, че има интервал, в който не го прави”, разяснява Сетиен на конференцията си преди семейството на Реал Сосиедад. Примера дивисион 26 кръг, неделя 1 март  Реал Мадрид 2:0краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР