Наставникът на Барселона Ернесто Валверде загатна, че може даде почивка

...
Наставникът на Барселона Ернесто Валверде загатна, че може даде почивка
Коментари Харесай

Валверде загатна, че може даде почивка на Меси срещу Селта

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде загатна, че може даде отмора на огромната звезда на отбора Лионел Меси против Селта Виго.

Каталунците посрещат „ селтистас “ на 17 април от 22.30 часа (българско време). Преди конфликта Барса е безапелационен водач в Примера с 82 точки. Селта е девети с 43.

„ Селта Виго ни е прочут противник. Те се борят за местата, даващи право на присъединяване в Европа. Имаме опцията да спечелим значими три точки, които ще са ни нужни в битката за купата. Селта нормално прави мощни мачове. Ние сме добре готови, с цел да надмогнем и това предизвикателство “, сподели Валверде на официлната конференция преди мача.

Запитан ще прави ли рокади в състава си, Валверде изясни: „ Ще видите на следващия ден. Намираме се във значима седмица. Нужна е и отмора. Възможно е и Меси да е измежду почиващите. Няма място за терзание, тъй като до Мондиала има още доста време “.

Що се касае до слуховете, че Иниеста ще напусне след края на сезона, експертът изясни: „ Все още няма нищо публично, не знам какво ще се случи, само че клубът е най-съществен “.

„ Голямата ни цел е да спечелим Ла Лига. Ако не запишем загуба до края, ще е доста хубаво, тъй като ще е достижение неразбираемо за всеки различен. Но към момента нищо не е направено “.

Барселона бе отстранен от Рома на четвъртфиналите на Шампионската лига. Поражението бе изключително тежко за каталунската общественост. „ Блаугранас “ имаха задатък от първия мач от 4:1, само че в ответната среща в Италия изгубиха с 0:3.

„ Знам какво значат провалите в клуб като Барселона, какво значат елиминациите. Когато има проваляне, има и каша. Загубата бе доста мъчителна, нарани ни “, разяснява Валверде.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР