Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че ще позволи

...
Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че ще позволи
Коментари Харесай

Симеоне: Ще позволим на Гризман да си тръгне


Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне съобщи, че ще разреши на голмайстора на отбора Антоан Гризман да осъществя трансфер в различен клуб на даден стадий. Френският национал е мечтан от редица европейски грандове, като най-спряганото име е това на Манчестър Юнайтед.

"Разбира се, че Гризман ще може да си тръгне в даден миг, по същия метод, по който стана с Коста и Арда Туран. Аз обичам своите играчи, веселя се да виждам по какъв начин израстват и не съм непризнателен. Ако един играчи пристигна при мен и ми каже, че му се разкрила опция да премине в различен клуб, какво се открива един път в живота, ще отговоря, че няма проблем. Особено в случай че е състезател като Гризман, който дава всичко за мен на терена. Той би трябвало да се развива", разяснява Симеоне пред френското издание "Екип".

Според анализаторите в Испания Гризман най-вероятно ще изкара остатъка от сезона в Атлетико, само че сигурно ще премине в различен клуб през лятото. Според информациите, с изключение на Манчестър Юнайтед, интерес към него демонстрират Реал Мадрид, Барселона и ПСЖ. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР