Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че няма очаквания

...
Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че няма очаквания
Коментари Харесай

Симеоне: Нямам очаквания само към Гризман, а към целия отбор

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне съобщи, че няма упования единствено към нападателя си Антоан Гризман в мача против Карах, а към целия тим. Срещата от груповата фаза на Шампионската лига е в сряда, 18 октомври, от 21.45 часа. Преди нея „ дюшекчиите “ имат единствено една точка в актива си и са на третото място в група С. Карабах е позиция обратно с нулев актив.

„ Нямам упования единствено към Гризман, а към целия тим. Продължаваме по пътя, по който сме поели. Продължавам да настоявам, че е добър. Отборът пораства. Утре (18.10) знаем от какво имаме потребност и ще го търсим през цялото време “, стартира Симеоне.

„ Съперникът може да наподобява слаб, само че това не е по този начин. Вече имаме опит с такива сформира. Щом са в Шампионската лига, ще се опитат да ни основат компликации. Ще се постараем да се усещаме удобно на терена “, добави експертът.

„ Според мен тимът е добре квалифициран. Винаги може да има рецензии, само че почтено казано мисля, че сме добре и изглеждаме добре. Изискванията постоянно са идентични – Атлетико да пораства “, сподели още Диего Симеоне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР