Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне показа уважение към Реал

...
Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне показа уважение към Реал
Коментари Харесай

Симеоне: Зидан е победител и като футболист, и като треньор

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне сподели почитание към Реал Мадрид и своя сътрудник Зинедин Зидан преди утрешното градско дерби сред двата тима.

“Какво оценявам най-вече в Зидан? Тези, които имат най-хубаво мнение за своя треньор, са футболистите, които всеки ден са с него. Много е мъчно да изказваш мнение в профил за нещо, което е ориентирано на открито. Вярвам, че най-важното, което имаме ние, треньорите, е с устременост във вътрешността. Той излъчва сигурност и религия. Зидан беше победител като състезател, а в този момент е победител и като треньор. Показва го с почитание и това е почтено за удивление.

Това е доста хубав мач с фантастични футболисти и в двата тима. Играчите на Реал към момента са положителни, макар тяхната възраст. Те не престават да се състезават с младите футболисти, което заслужава почитание, макар че става въпрос за наш исторически противник. Искаме да отведем мача до такава степен, където можем да им навредим, като ще се получи доста хубав дуел. Луис Суарес? Всеки минава през разнообразни стадии. Нека не забравяме, че той прекара ковид и не игра 20 дни. Нормално е всеки да се нуждае от време, с цел да е в най-хубава форма. Той е доста значим за нас, има ген за голове вътре в себе си, а този мач е от огромно значение за него и тима. Дано за времето, през което ще е на терена, той да даде най-хубавото за отбора. Коке? Благодаря му за всичко, което той ни дава, и да не се отпуска. Нуждаем се от това той да се показва по същия метод и да има същото предпочитание за игра във всеки мач.
The boss previews the Madrid Derby

It's a beautiful game with fantastic footballers.

|
— Atlético de Madrid (@atletienglish) Миналия сезон ни послужи, с цел да развием доста играчи, всеки от които в този момент е по-добра версия. Това ни накара да порастнем, изключително откакто сезонът беше пресечен поради ковид. Реал се усъвършенства в последните няколко мача. В Севиля изигра добър дуел сигурно в отбрана. Израстнали са и в нападателен проект, пробват се да пресират в противниковата половина и даже да стигат до дуели един на един, а по-късно се връщат, с цел да се пазят, и се възползват от скоростта на Винисиус Жуниор, Родриго и Лукас Васкес. Марко Асенсио към този момент играе по друг метод и това израстване го виждаме в последните мачове”, съобщи Симеоне на конференцията си преди мача. Ла Лига 13 кръг, събота 12 декември  Реал Мадрид 22:00предстои  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР