Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не обръща внимание на

...
Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не обръща внимание на
Коментари Харесай

Диего Симеоне: Не преценявам съперниците ни по последния им мач

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не обръща внимание на загубата на Реал Мадрид с 0:3 от Севиля, която градският противник позволи в сряда.

“Не преценям противниците ни по последната им среща, а по характерностите и капацитета им. Ще се надигнем против един от най-хубавите отбори в света. Пет мача без наша загуба на “Бернабеу”? Не си върша труда да проучвам предишното. Във футбола се живее на момента. Утре ще имаме изцяло друг мач спрямо предходните ни дуели с тях. Това са специфични мачове. Реал се оправя доста добре без Кристиано Роналдо”, съобщи Ел Чоло на конференцията преди утрешното мадридско дерби.
| #ATMFLASH
@Simeone attended the media before #RealMadridAtleti
Take a look at what Simeone has to say about tomorrow's match#AúpaAtleti pic.twitter.com/P8LHeVkNNU
— Atlético de Madrid (@atletienglish) September 28, 2018 “Това са дуели, изпълнени с страсти - за мъже и огромни персони. Тези, които съумяват да играят при тези прочувствени граници, са футболистите, които в последна сметка дават отговор естествено на играта и вземат решение мачовете на тима. Във значимите срещи играчите сами намират своя метод, при който да се показват допустимо най-добре. В тези мачове минимум им отегчавам преди да пристигна времето за анализ. Бил съм футболист и когато дойдат тези дуели, прочувствената част, персоналната и характерът на всеки един способства за подсилването на отбора като сума от индивидуалностите”, сподели още той. Примера дивисион 7 кръг, събота 29 септември  Реал Мадрид 21:45предстои  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР