Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне беше гост в предаването

...
Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне беше гост в предаването
Коментари Харесай

Симеоне: Не сравнявайте Гризман и Жоао Феликс

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне беше посетител в предаването El Larguero на Cadena SER, където приказва по голям брой тематики. Тук са събрани акцентите от неговото изявление.

" Историята на прякора ми " Ел Чоло " е много забавна. Имаше един футболист през 70-те, който се споделяше Симеоне и го назоваха Чоло. Беше десен бек на Бока Хуниорс. Някъде към 1985-а мой младежки треньор, дон Викторио Сринето, ми извика “Чоло” и по този начин си остана за цялостен живот.

" Не е вярно да се съпоставят Гризман и Жоао Феликс. Проблемът е, че Гризман съвсем завоюва Златната топка, а Жоао е още момче. Един ден седнах с Феликс и му споделих: “Това е филмът: в случай че те пущам във всеки мач и се контузиш, виновността е моя, тъй като няма да знам по какъв начин да те управлявам. Ако не ти давам отмора, виновността още веднъж е моя”. Трябва да му споделям за тези неща. Отворен е към това да слуша и схваща, което е хубаво. Щеше да е притеснително, в случай че не разбираше. Казах му: “Ще ме подлагат на критика за това, което ще върша с теб, разграничавай се от това. Много си значим за нас”. Трябва да приказвам с едно 19-годишно момче, което е непретенциозно и е склонно да слуша и да разбере, че не може да играе във всички минути. Това, което желая, е най-хубавото за Жоао Феликс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР