Наставникът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини разкритикува своя отбор след

...
Наставникът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини разкритикува своя отбор след
Коментари Харесай

Треньорът на Аталанта: Топ отборите не правят като нас

Наставникът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини разкритикува своя тим след изненадващата загуба с 1:2 от Лече. Най-недоволен той беше от първия позволен гол, който пристигна още в четвъртата минута.
 Лече още веднъж шокира Аталанта Лече още веднъж шокира Аталанта
“Имахме доста положения и натискахме мощно, само че всичко се обърка. Изглежда, че постоянно получаваме ранни голове и в случай че продължава да се случва, явно това е нашата уязвимост. Топ тимовете не позволяват това да се случва постоянно, а ние не можем постоянно да вършим обрати. Обикновено не страдаме при корнери, само че през днешния ден ни вкараха с глава от подобен. В сходни мачове нормално зависи по какъв начин ще ги стартираме. Понякога сами си сътворяваме прекалено много проблеми, а Лече е тим, който знае по какъв начин да обезврежда офанзивите ни доста добре, изключително в случай че поведат в резултата. Следващия ни мач с Милан? По-трудно е да играеш против Милан, в сравнение с против Лече, само че както споделих, зависи и от това по какъв начин ще стартира дуелът. Твърде постоянно позволяваме голове в първите пет минути, което е неприятен знак ”, разяснява Гасперини след мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР