Наставникът на Арда Стамен Белчев обяви, че Лудогорец е спечелил

...
Наставникът на Арда Стамен Белчев обяви, че Лудогорец е спечелил
Коментари Харесай

Белчев: Нормален резултат и заслужена победа на Лудогорец

Наставникът на Арда Стамен Белчев разгласи, че Лудогорец е спечелил справедливо семейството си против неговия тим, защото отборът от Кърджали не е съумял да спре офанзивите на орлите по фланговете.

“Резултатът е естествен и успеха е заслужена за тима на Лудогорец. През по-голямата част играхме добре в отбрана, въпреки че играхме покрай нашата врата - нещо, което не трябваше да се случва. Знаем мощните страни на Лудогорец и нашите благоприятни условия. Не успяхме да се противопоставим на Лудогорец по фланговете. Там имат положителни реализатори, а ние не извлякохме най-хубавото.

Имахме две-три обстановки, които можехме да развием по-добре. Това, което желая да виждам, е да имаме по-голям надзор на топката и да играем с по-голямо самочувствие.

При нас е нарушена физическата подготовка при по-голяма част от футболистите. Но в сгъстения цикъл ще съхраним някои и ще би трябвало да се представим добре”, сподели Белчев след провалянето с 2:0 в Разград. efbet Лига 10 кръг, неделя 22 септември  Лудогорец 2:0краен резулат  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР