Наставникът на Арда Александър Тунчев призна, че отпадането на тима

...
Наставникът на Арда Александър Тунчев призна, че отпадането на тима
Коментари Харесай

Тунчев: Болезнена загуба

Наставникът на Арда Александър Тунчев призна, че отпадането на отбора от шампионата за Купата на България е мъчително. Отборът му отстъпи от ЦСКА 1948 с 0:1 с гол в 117-ата минута. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Болезнено отпадане. Мога самоуверено да кажа, че за трети мач против ЦСКА 1948 имаме повече обстановки от тях и ние губим мача. Можем да сведем грешките, които позволяваме, до най-малко. От обстановките, които сътворяваме, би трябвало да вкарваме най-малко една. 120 минути са си много време, в които е обикновено да има отмалялост в играчите. Това, което видях във футболистите, е добре. Умората стартира да си оказва въздействие. Прибързвахме в някои моменти, само че не мога да кажа, че футболистите не са дали своя най-много. Със сигурност ще има спад в настроението. Имахме изцяло действителните шансове да продължим в идващия кръг ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР