Наставникът на Академик Пловдив Йордан Янков остана доволен от своя

...
Наставникът на Академик Пловдив Йордан Янков остана доволен от своя
Коментари Харесай

Йордан Янков: Изпитвам голямо удовлетворение, че давам шанс на млади момчета

Наставникът на Академик Пловдив Йордан Янков остана удовлетворен от своя тим макар провалянето с 86:94 от Черноморец в среща от втория кръг на НБЛ. 
 Черноморец с безапелационна втора победа в шампионата Черноморец с безапелационна втора победа в шампионата
„ Доволен съм от днешния мач, момчетата демонстрираха темперамент, нямаше нищо общо от мача предната седмица против Берое. Изпитвам огромно задоволство от това, че давам късмет на младите момчета и те се развиват пред очите ми. Смятам, че след Нова година този тим ще демонстрира едно доста положително лице и всички ние ще сме горди за това, че даваме късмет на младите момчети, и че те се развиват пред нас. 

Тази отбрана с която позволихме на Бургас да ни вкара над 90 точки, не е плод на липса на предпочитание или на усърдие, а по-скоро липса на опит и в доста обстановки дребните елементи се губят, и топки които могат да се вземат, разрешаваме на съперника да ги вземе и да вкара елементарен панер. Стрелбата от наказателната линия е огромен минус за нашият тим, който е повече психически съгласно мен, само че мисля, че всеки един от момчетата е доста стимулиран да работи крепко и им благодаря за старанието което демонстрират. След завръщането на Тони Гуджино ще придобием, по този начин нужния ни опит в основните обстановки да съумяваме да взимаме топката в наши ръце и да означаваме по-лесни кошове ", сподели Янков. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР