Наставникът на Академик Пловдив Йордан Янков не остана доволен от

...
Наставникът на Академик Пловдив Йордан Янков не остана доволен от
Коментари Харесай

Йордан Янков: Не смятам, че дадохме всичко от себе си

Наставникът на Академик Пловдив Йордан Янков не остана удовлетворен от показаното от своите баскетболисти, които отстъпиха със 70:94 от Черноморец в Бургас в мач от 24-ия кръг на НБЛ.
 Черноморец не елементарни на Академик Пловдив, Туту направи 17 асистенции Черноморец не елементарни на Академик Пловдив, Туту направи 17 асистенции
" Не считам, че дадохме всичко от себе си. Можеше да дадем повече. Черноморец сега е в доста по-добро положение от нас, макар изчезналите им състезатели. Превъзхождаха ни във всеки един статистически индикатор. Тук, в тяхната зала играят доста мощно, играят доста бърз баскетбол. Ние се опитахме да им се противопоставим с разнообразни типове обединения в отбрана. До някаква степен бяха сполучливи, само че в последна сметка дръпнаха в резултата и беше доста мъчно по-късно за нас да се върнем в мача.

Не считам, че би трябвало да търсим опрощение в подобен вид неща като отмалялост. Имаме си нашите проблеми, само че не считам да ги разгадавам с публиката. Наистина може би физически да не сме били добре, само че за нас идващите три мача са от извънредно значимо значение, с цел да можем да влезем в плейофите. В тези три мача ще си проличи в действителност дали ще имаме късмет да ги вземем или не. Надявам се всеки един от нас да се събере и да покаже най-хубавото от себе си да си спечелим и да се доближим оптимално във влизане в осмицата ", показа Янков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР