Наставникът на Академик Пловдив Йордан Янков изрази своята гледна точка

...
Наставникът на Академик Пловдив Йордан Янков изрази своята гледна точка
Коментари Харесай

Йордан Янков: Искаше ми се да видя малко повече енергия

Наставникът на Академик Пловдив Йордан Янков изрази своята позиция след провалянето от Спартак Плевен със 77:90 в среща от 19-ия кръг на НБЛ в зала “СИЛА ”. Ето какво сподели треньорът на пловдивчани пред камерата на Max Sport 2:
 Спартак си върна третото място в НБЛ Спартак си върна третото място в НБЛ
“Продължаваме да изпитваме проблеми в стрелбата от наказателната линия. Аз считам, че това е нещо, върху което всеки един би трябвало да работи самостоятелно. Най-лесно е да ги хвана и да ги накарам да стрелят по 1000 наказателни - не считам, че това е казусът. Всеки един от тях би трябвало да е оптимално фокусиран и да има вяра, че ще вкара. Оттам ще пристигна смяната. На нас постоянно ни липсва организация. В днешния мач беше в много по-големи интервали. По-големият проблем е, че ми се искаше да видя малко повече сила.

Имаше обстановки, в които се хвърляхме на терена, само че ми се искаше в по-голяма част от мача да е по този начин. През първото полувреме изпитвахме доста проблеми в нахлуване, само че и в отбрана имахме липса на връзка. Абсолютно всички тимове в шампионата са равностойно. Тази година равнището е по-ниско, само че стават забавни мачове. Преди малко разбрах, че Рилски са паднали в Ямбол, което демонстрира, че дали си десети или първи, постоянно би трябвало да даваш всичко от себе си, с цел да побеждаваш ”, съобщи Янков.

Снимка: Startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР