Настъпва сезонът, в който се захващаме с освежаване на домовете

...
Настъпва сезонът, в който се захващаме с освежаване на домовете
Коментари Харесай

Красив дом на половин цена – до 50% намаления на стоки за дома в Sofia Ring Mall

Настъпва сезонът, в който се захващаме с ободряване на домовете си и планувани поправки. Верен на задачата си да планува и дава отговор на всички потребности на своите клиенти, Sofia Ring Mall провежда още веднъж акцията „ Всичко за дома ". От 23 май до 2 юни в комерсиалния център Ви чакат сензационни понижения на артикули за дома - до цели 50%!
Сега е моментът, в който всеки може да си разреши да разкраси и освежи дома си с елитни артикули и артикули на преференциални цени. В атрактивните предложения на „ Всичко за дома " се включват обичани марки като Miele, Roxyma Dream, JYSK, Bohemia, „ Явор ", Mr. Bricolage, Dormeo, Benjamin Moore, English Home, Cook&Home, Ralitsa, Bed, Bath&Table, notosgalleries и други
Разкошен мек диван, нови мебели, култивиран комплекти, висококачествена домашна техника и посуда, мечтания цвят за стените, спални комплекти, първокласни аксесоари и още доста атрактивни оферти Ви чакат от 23 май до 2 юни в Sofia Ring Mall! С огромното си многообразие от обекти в бранш „ за дома " комерсиалният център дава опция на своите гости с едно идване да намерят всичко, от което има потребност всеки хубав и комфортен дом.
„ Всичко за дома " затвърждава задачата на Sofia Ring Mall да дава неповторими прекарвания за своите клиенти. Следвайки неповторимата си идея за " one-stop-shop " - с едно идване посетителите да задоволят всичките си потребности за извършване на покупки, развлечение и релакс, с обогатения избор от заведения за хранене и първокласни магазини, Sofia Ring Mall се постанова като желана дестинация за добър метод на живот и за съвършено превозване на времето на цялото семейство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР