Настъпва по-дълъг от нормалното – 23 дни, вместо 20, Ретрограден

...
Настъпва по-дълъг от нормалното – 23 дни, вместо 20, Ретрограден
Коментари Харесай

Супердълъг Ретрограден Меркурий е старт на сътресения поне до септември, дано ни балансира новата Лу

Настъпва по-дълъг от естественото – 23 дни, вместо 20, Ретрограден Меркурий. Тази година три пъти планетата на връзката и търговията ще бъде с противоположен ход и ще пречи на всевъзможен тип договаряния, контракти, разбирателства, връзки, пътувания, ще бъгва нова техника, ще бави заплащания и ще ни прави по-нервни и по-негативно прочувствени от нормалното. Ще господства над нас публично до 28 март.

Най-важното, което би трябвало да кажем е, че това е единствено началото на интервал от обществени, политически и, не дай, Боже, стопански разтърсвания, който ще продължи най-малко до септември, а съгласно астролозите евентуално и до края на тази година. Предстои изцяло приплъзване на колелото и пренасяне на съществени пластове. Изпитанието ще бъде огромно да вземем за пример за премиера Борисов, който е в персонална година 4, а тя е най-трудната от 9 в цикъла. Според кода на числата най-тежките му месеци са март, май, септември и декември...

Но дано да се върнем на интервала до 28 март.

На пръв взор би трябвало да кажем, че моментът е неприятно определен както за визитата на съветския министър председател Медведев у нас, по този начин и за Брекзит – неговите елементи би трябвало да се чистят тъкмо в тези дни, като оповестената дата за дефинитивна разлъка на Англия с Европейски Съюз 29 март, което е единствено ден след обръщането на планетата. А е известно, че също като сатурновите дупки, резултатът им продължава десетина дни след формалната крайна дата на интервала.

Лошото е, че каквито и съглашения да се реализиран в този момент, а Брюксел и Лондон разчитат точно на тези три седмици, откакто 2 и половина години нищо не свършиха по въпроса, те няма да бъдат нито положителни, нито трайни. Само за информация, най-малко 7000 души у нас ще изгубят работа поради скъсането на Европейски Съюз с Англия, еврофондовете, които без друго усвояваме единствено като 25% за 5 година, ще се отрежат с най-малко 15%...

Разбира се, от Ретроградния Меркурий би трябвало да се плашат тези, на които им е вървяло прекомерно добре досега. Другите, които преди него са имали закъснение на пари да вземем за пример, в този момент могат да чакат попълване на сметките. Или да създадат пробив, за който от много време се борят. Или да се срещнат най-сетне с някого, с който от дълго време желаят да се видят.

Това е по този начин, защото Меркурий покровителства по едно и също време търговците и крадците – в случай че ви е взето преди, в този момент ще ви се даде. Ако доста сте вземали, ще имате да давате.

Ретроградният интервал на тази планета е време, в което се натъкваме на остарели другари и любови, излизат секрети от предишното – за положително или за неприятно, преосмисляме дали си коства да продължаваме общуването с някого или противоположното - дали не би трябвало да възстановим връзка, която сме пренебрегнали известно време.

Все в същия полуоптимистичен дух, дано да прибавим и друго позитивно събитие. Още на следващия ден Вселената изпраща баланс на сложния Ретрограден Меркурий във тип на другарски настроена Луна в Риби. Тя ще освети домовете, фамилните връзки и ще помогне с решаването на финансови проблеми, може би не незабавно, само че най-малко в вероятност. През първите две седмици от трите на Ретроградния Меркурий тя ще ни оказва помощ, до момента в който цялостната Луна на 20 март даде облекчение на някои зодии и опция да тръгнат на път, с цел да си починат от промяната на ситуацията.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР