Настъпил е моментът, в който хората с пристойно поведение, умения

...
Настъпил е моментът, в който хората с пристойно поведение, умения
Коментари Харесай

Любомир Каримански: Трябва да положим усилия за управление, пренебрегвайки и укротявайки егото си

Настъпил е моментът, в който хората с благоприлично държание, умения и опит е нужно да впрегнат старания, пренебрегвайки и укротявайки егото си. Трябва да спрем да се оправдаваме и да действаме. Да спрем да слагаме гордостта си пред напредъка. Това прикани от парламентарната естрада Любомир Каримански от името на " ИТН ".

„ Съществуват три съществени правилото, съгласно които човешкият живот процъфтява - множеството хора са разнородни, би трябвало да намираме пътя един към различен. Точно в тази зала, наречена от Захари Стоянов свещена, бих желал да покажем сговор и благоприлично държание, усърдие, уместно на високия морал и честност на народния представител, сподели той.

Вторият принцип бил любознателността, добре било депутатите да знаят, че смяната ще се случи с насърчаването на просветлението и знанието.

Третият принцип е обвързван с развиването на креативното начало у всеки един от нас. Нека впрегнем цялата си креативност и предложим на обществото смяна. Предприемаческият дух се свързва с креативния капацитет на индивида. Той от своя страна води до промени. Едва ли има нещо по мъчно и трудно от това да променяш старите порядки. Повечето от неприятелите на промените са тези, които са облагодетелствани от тези остарели порядки. Всички жители, които желаеме изобретение, е належащо да сме непрекъснато будни, да браним новаторството в нашите уредби, сподели Каримански.

Той изясни, че е значимо в законите да бъдат заложени правила за дейно потребление на естествените запаси с оглед запазване на климата. Много хора чакат от нас обновления, новите генерации имат потребност от мотивация и среда да развиват знанията и опита си. Дори да бъде формирано държавно управление и Народното събрание да работи през целия си мандат, ще се стремим да следваме трите правилото за преуспяване на човешкия живот. Както е споделил професор Николай Генчев - няма нищо по-важно от човечността, заключи той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР