Настъпи дългоочакваният ден! Днес, на 24 март, жената глас Софи

...
Настъпи дългоочакваният ден! Днес, на 24 март, жената глас Софи
Коментари Харесай

Първи кадри от сватбата на Софи Маринова и Гринго-

Настъпи дълго чаканият ден! Днес, на 24 март, дамата глас Софи Маринова и нейният обичан Тодор Давидов - Гринго подвигат охолно сватбено празненство в ресторант в столицата.

Техните кумове фолк певицата Преслава и Павел пуснаха първа фотография от огромното събитие, а на нея театралничат близки на младоженците, както и сестрата на Преслава - Ивелина Колева, която е дружно с щерка си, написа " За дамата ".

``
реклама

Към фрагмента е прибавен хаштаг " огромният ден ", а преди минути звездата на Пайнер разгласява и видео в персоналния си профил, озаглавено " Извеждане на кумовете ". 



Най-големите шлагери на Софи Маринова огласят клипчето, а Преслава не пропусна да вдигне наздравица на емблематичната ария " Без теб ".

Няколко минути след своята кума, булката също показа първи фотоси от огромния ден. На тях тя е дружно с гримьорите на звездите Мис Бони и Джулия Ангелова и коафорът Никола Филаретов, които прибавят финални линии за съвършения външен тип на Софи.

Припомняме, че младоженците подписаха в общината през февруари, а на сватбените халки на Софи и Гринго са гравирани имената на двамата извън, а от вътрешната страна е изписан месецът и годината - 02.2019.





Сред гостите ще бъдат Азис, Тони Стораро и синът му Фики, Галена, Глория, Бони, Джена и още доста сътрудници на певицата.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР