Настъпи часът на истината за топ боксьора ни Кубрат Пулев.

...
Настъпи часът на истината за топ боксьора ни Кубрат Пулев.
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО! Зрелището Кубрат Пулев-Райдъл Букър

Настъпи часът на истината за топ боксьора ни Кубрат Пулев. Кобрата излиза към 5:00 часа сутринта против Райдъл Букър. Боят в тежка категория юе се организира в зала " Чукчанси парк " в град Фресно, Калифорния. 

NOVINITE.BG ЩЕ ПРОСЛЕДИ СРЕЩАТА НА ЖИВО

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК, ТУК И ТУК (ЛИНКОВЕТЕ ЩЕ СТАНАТ АКТИВНИ МАЛКО ПРЕДИ СТАРТА НА ЗРЕЛИЩЕТО)

Букмейкърите сочат за цялостен любимец нашето момче. Победа за софиянеца се котира с 1,03, ставката за американеца е 10,00. Успех на Кобрата с нокаут, механически нокаут или дисквалификация се прави оценка на 1,80, а за Букър - 17,00. Равният е 29,00.

Залогът

Наскоро българинът се снабди със специфична резолюция от Международния боксов съвет. С нея неговото право на формален кандидат за короната се удостоверява. По значимото е, че с писмото Пулев получава гаранция, че първенецът на Международната боксова федерация би трябвало да се бие с него най-късно до 31 май. Той ще бъде избран през декември, когато в Саудитска Арабия е реваншът сред Анди Руис и Антъни Джошуа. Всичко това задължава Кубрат да победи Букър във Фресно, с цел да си подсигурява втори пердах за международна купа.

Живот след целувкагейт

Пулев излиза на кръга за пръв път след продължителната сага към целувкагейт. Той залепи буйна целувка на секси репортерката Джени Суши в минутите след успеха над Богдан Дину. Скандалната журналистка в началото се усмиха, стана й прелестно. После дори купонясва с Пулев и щаба му на празненството за триумфа и даже се чекнеше майсторски в скута на човек от другар на Кобрата. По-късно обаче бе посъветвана и си ане адвокатка, която вгорчи живота на българския състезател. Стигна се даже до заледяване на боксовите права на софиянеца в щата Калифорния. След визити в профилиран курс обаче мораториумът бе дигнат и в този момент Пулев отново ще бъде на кръга, само че не се знае по какъв начин ще реагира психически след сагата целувкагейт.

Зад решетките

Райдъл Букър се завърна сред въжетата едвам през предходната година откакто престоя цели 12 години в пандиза поради владеене на 12 кг кокаин. Качествата на Букър бяха видяни от мениджърите на Антъни Джошуа, Александър Усик и Дионтей Уайлдър. Трите звезди поканиха идния противник на Пулев за спаринги и той тренира с тях.

На кантара

Кобрата закова кантара на 112 кг, което е с 1 по-малко от тежестта му при последното излизане на кръга през март против румънеца Богдан Дину. Букър сподели същите килограми, като също е малко по-лек от последната си борба на кръга през юни в Детройт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР