Настанено е в дом за временно настаняване на малолетни и

...
Настанено е в дом за временно настаняване на малолетни и
Коментари Харесай

Извънредна Информация! Ново Жестоко Убийство Във Варна! Това Е Вече Прекалено, По Особено Мъчителен Начин Е Убит

Настанено е в дом за краткотрайно настаняване на малолетни и малолетни причинители на закононарушения. Разследването на убийството е предоставено на следовател от Окръжния следствен отдел. Прокуратурата ще внесе искане във Варненския областен съд за взимане непрекъсната мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на 14-годишния Д. Ж. Бездомникът бил открит в безпомощно положение в региона на пазара до блок 20 в кв. „ Владиславово “.

Случаен минувач повикал спешна помощ. Лекарите открили гибелта на 53-годишния мъж, по чието тяло имало забележими следи от пострадвания. Аутопсията на тялото посочила, че гибелта е настъпила вследствие тежка черепно-мозъчна контузия. Починалият е и със счупени ребра, предизвикали скъсване на вътрешните му органи, написа Блиц. Благодарение на бързите и съответни оперативно-издирвателни дейности на криминалисти от ОД на Министерство на вътрешните работи са открити четири лица - две момчета на 14 и две на 13 години, които имали отношение към тежкото закононарушение. След осъществени процесуално-следствени дейности, правосъдни експертизи, оглед на материалните доказателства, претърсвания по необходимост и изземвания на 21 януари 2018 година са събрани доказателства, че причинители на тежкото престъпно закононарушение са 14-годишният Д. Ж. и 13-годишният му съизвършител К. М.

Към сегашния миг не е открита виновност на останалите две момчета - едното от които снимало дейностите на приятелите си, а другото следило протичащото се. На 16 януари 2018 година момчетата се скарали с бездомно живеещия Красимир. На 17 януари му нанесли побой. Три дни по-късно двете момчета още веднъж нанесли нечовечен побой над потърпевшия мъж. Досъдебното произвеждане е формирано по член 116, алинея 1, т. 6 и 11 от Наказателния кодекс – за съзнателно ликвидиране по изключително непосилен метод, осъществено в съучастничество и по хулигански подбуди.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР