Настане ли време за избори, циганските махали започват да се

...
Настане ли време за избори, циганските махали започват да се
Коментари Харесай

Предизборна кампания в "Димитър Миленков" часове след четворното убийство

Настане ли време за избори, циганските махали стартират да се употребяват с вниманието на политически ориентирани благодетели. Емблематичен образец за до болежка познатата игра е днешната поява на ромския предприемач Жоро Черния, цъфнал посред почернения столичен квартал " Димитър Миленков ".

След като направи несполучлив опит да се присламчи към митинга на ромите от "Христо Ботев ", само че бе отритнат от тях, тогавашният съучастник на Иво Карамански пусна корени във втора поредна сцена на клане с жертви от малцинството. Точно в 15 часа през днешния ден угодлив фоторепортаж на издание със затихващи функционалности изпъна блудкави фотоси, в които Жоро Черния е помръкнал от съпричастност към многострадалците от "Димитър Миленков ".

Предвид последните медийни изяви на господин барона, се сътвори в началото усещане, че той е отишъл при хората, призовавани преди време от него да гласоподават за Софи Маринова на българската "Евровизия ". Моментално обаче стана ясно, че изненадващият посетител е прочут единствено на дребното роми, които четат вестници.

След като те се наслушаха на великодушни обещания за помощ, несъмнено не финансова, и се разотидоха, по идва редът на БЛИЦ да добави упоменатата нагоре блудкава дописка. Неотдавна в народен тв ефир Жоро Черния разгласи, че се впуска в политиката. По натурален път той пробва да пробие в по-малките и елементарно налични за агитация махали, като тези в "Христо Ботев " и "Димитър Миленков ", с цел да ползва.

За да илюстрира по какъв начин се пълнят очите на гласоподавателите от крайните квартали, БЛИЦ ползва фотодокумент. На фотография №2 е съратникът на Черния - Христо Младенов. На фотографията шефът на ромската партия "Солидарност " е нагизден в униформа на военачалник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), за която е броил... 20 000 $! Нестандартното облекло в действителност е негов избирателен костюм за совалки из циганските махали. Едно е Ицо Месаря, а напълно друго - Христо Генерала! Въпреки маймунджулъците обаче на локалните избори през 2011 година политактивистът завоюва единствено 5 общински съветника за цялата страна, трима от които в Плевен. Където отговорник за акцията е задържаният за "премиерската бомба " Методи Петков...

Петко ТРАЯНЧЕВ, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР