Насроченият за 15 октомври втори телевизионен дебат между и Джо

...
Насроченият за 15 октомври втори телевизионен дебат между и Джо
Коментари Харесай

Отмениха официално втория дебат между Доналд Тръмп и Джо Байдън

Насроченият за 15 октомври втори ефирен спор сред и Джо Байдън няма да се състои. Това удостовери самостоятелната комисията по президентските диспути.
Решението за анулацията е било взето ден откакто комисията разгласи, че дебатът ще се състои " виртуално " поради заразяването на Тръмп с ковид. Доналд Тръмп обаче отхвърли да взе участие на спор в подобен формат. След отхвърли Байдън разгласи, че е насрочил друго предизборно мероприятие за същата вечер.
 Тръмп упорства за персонален конфликт с Байдън Тръмп упорства за персонален конфликт с Байдън
Американският президент Доналд Тръмп желае идващите два дебата да бъдат лице в лице с кандидата Джо Байдън, оповестиха от щаба на амери...
Екипът на Тръмп настоя дебатът да бъде по първичния вид – с персоналното наличие на подиума на двамата противници, като се аргументира с лекарското наставление, че от събота президентът към този момент ще може да взе участие в обществени събития. Комисията обаче не одобри този аргумент и се базира на доста опасения за здравни опасности.
Засега третият и финален спор сред двамата противници за Белия дом в изборите през ноември, който по стратегия би трябвало да се състои на 22 октомври, не е анулиран.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР