Насред кризата с катастрофите Борисов се захвана с киното! Група

...
Насред кризата с катастрофите Борисов се захвана с киното! Група
Коментари Харесай

Насред кризата с катастрофите Борисов се захвана с... киното!

Насред рецесията с злополуките Борисов се захвана с киното!

Група продуценти, отпред с Евтим Милошев, Нико Тупарев и Магърдич Халваджиян, изненадващо излязоха от Министерски съвет час преди да бъде оповестена оставката на тримата министри Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски.

Явно по време на държавна рецесия, проблемите с киното излизат на дневен ред, а тези, че някой не си е приключил кадърно работата и умират хора е капка в морето.

Оказва се, че те са били при премиера, с цел да изискат бонуси за непознатите продуценти, каквито има във всички прилежащи страни. Затова и те предпочитали и да снимат в чужбина, а не у нас. Продуцентите са поискали въпросните бонуси по никакъв метод да не засягат дотациите за българското кино. Те са декларирали своите претенции и се чака да бъдат обсъждани с отрасловия министър Боил Банов.

Не е ли редно с отрасловия министър да бъдат обсъждани въпроси свързани с качеството на пътищата у нас, с цел да се предодвратят произшествия, като този с автобуса- ковчег от предходната неделя. Културното развиване на страната също е значим въпрос, само че не и по време, когато страната се тресе от ред други проблеми, които би трябвало да бъдат на първо четене в дневния ред. За страдание, обаче се оказва, че те изостават много обратно в него.

Срещата на премиера Борисов с тримата продуценти идва посред държавна рецесия, пред която е изправена властта. Както съобщихме по- рано през днешния ден, министър- ръководителя Бойко Борисов е останал извънредно ядосан след нещастието на пътя Своге, лишила живота на 17 души. Премиерът е изискал оставката на трима министри, които да директно виновни за случилото се през миналия уикенд.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР