Насочвайте излишната енергия към добри и творчески начинания. Добре е

...
Насочвайте излишната енергия към добри и творчески начинания. Добре е
Коментари Харесай

Близнаци, диалогът в любовния ви живот ще бъде от съществено значение

Насочвайте непотребната сила към положителни и креативен инициативи. Добре е денят да се посвети на фамилията.

Овен – През този ден може да ви хрумнат доста страхотни хрумвания, за нови креативен планове или за възстановяване на настоящи. Бъдете дискретни с проектите си! Изправяте се пред комплицирани задания. Фокусирайте се върху персоналните си потребности и отговорности.

Телец – Във вашия случай може да има подмолна война, ето за какво би трябвало доста да внимавате освен в това, което казвате на другите, само че и в метода, по който го казвате. Опитайте се да бъдете допустимо най-дипломатични в реакциите си.

Близнаци – Диалогът в любовния ви живот ще бъде от значително значение. Това е моментът за изчистване на недоразуменията. Дори и да не са толкоз значими, това доста ще усъвършенства връзките ви.

Рак – Може да имате различия с колегата си, в случай че имате общ портфейл или със фамилията си за това по какъв начин да управлявате финансите. Ако тръгнете с безсрамен или нападателен метод, това може да докара до междуличностни борби.

Лъв – Реагирайте умерено, склонни сте към недомислени дейности, които усложняват връзките. Не налагайте позицията си. Получавате ненадейно поощрение от човек, който не сте очаквали. Време е да се отпуснете, само че избягвайте алкохола.

Дева – Днес може да съумеете да съгласувате мислите и възприятията си с тези на други хора, само че е малко евентуално да знаете по какъв начин тъкмо да се справите със обстановката. Може би е подобаващ миг да си починете и да извършите нещо за здравето си допустимо най-скоро.

Везни – Тъй като не е тъкмо ден, в който се избира цивилизован разговор, в случай че видите, че обстановката излиза отвън надзор, по-добре е да изберете оттегляне или по-безразлична и неутрална позиция, до момента в който дойдат подобаващите условия да се върнете към въпроса.

Скорпион – Съвсем друга е обстановката в неделя с Луната, която се движи в Лъв, защото денем квадратът на Меркурий с Плутон ненапълно засенчва лицето ви и ви тласка към отрицателни или песимистични мисли, само че и към напрежение в общуването.

Стрелец –Нещо може да ви накара да кипите от вътрешната страна през по-голямата част на деня. Избягвайте словесните офанзиви. Ако видите, че нещата могат да се разминат, по-добре е да бъдете безразлични или въобще да избягвате всяка полемика.

Козирог –Днес не е ден да търсите своето право или да потвърждавате нещо. Бъдете по-тихи от тревата. Труден ден за вашата обич и другарство. Трябва да употребявате пословичното си самообладание и самообладание, с цел да преодолеете зародилите проблеми и да маневрирате грациозно.

Водолей – Избягвайте да се поддавате на сложни диалози, пазете здравето си, не реагирайте спазматично и в случай че шофирате или работите с рискови машини, бъдете съсредоточени. Също по този начин избягвайте да се карате с хора, които не познавате (напр. на улицата).

Риби –Може да изпитате напрежение обвързвано с любовна връзка, само че не правете прибързани изводи. Не че би трябвало да вършиме компромис, в случай че нещо ви тормози, само че несъмнено съветът е да не реагирате прекомерно.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР