Насочихме всиките си сили в това да управляваме кризата, а

...
Насочихме всиките си сили в това да управляваме кризата, а
Коментари Харесай

Сачева: ГЕРБ няма страх от служебно правителство, но явно Радев има

Насочихме всиките си сили в това да управляваме рецесията, а не да вършим предизборни акции. Много от нас въобще се отхвърлиха да водят такива, работата ни е по-важна. Това съобщи общественият министър Деница Сачева във връзка изборните резултати. 

" Изборите ни демонстрираха, че обществото е доста разграничено, доста фрагментирано. Иначе ГЕРБ печели в 24 от 31 изборни региона, тъй че без значение от вълната от ненавист, ориентирана към партията, хората са ни оценили. За България е по-добре да има устойчиво държавно управление. От ГЕРБ сме длъжни да предложим държавно управление, макар че сме с ясното схващане, че то ще бъде отхвърлено. Готови сме както за предварителни избори, по този начин и да бъдем съпротива. Въпросът е кое е най-добре за България, за българите и за бизнеса ", разяснява още Сачева.

Успешни имана ще намерят място в кабинета, който ще предложи ГЕРБ. За България е по- добре да има устойчиво държавно управление. Вероятно държавно управление на ГЕРБ няма да мине, само че ние сме длъжни да го предложим. Това съобщи общественият министър Деница Сачева по Българска национална телевизия.

Сачева посочи, че е разумно, в случай че ГЕРБ не бъде подкрепена за правителство- да се поддържа втората по мощ партия. Тя акцентира, че Слави Трифонов бил загадка към този момент, само че изрази вяра идната седмица да оповести хода си.

" ГЕРБ няма боязън от служебно държавно управление, а очевидно президента Радев има пристрастеност към тях ", съобщи Сачева.

По думите й лидерското място в ГЕРБ е непокътнато за Бойко Борисов и не предстои на коментар. Тя акцентира, че към момента претендент за президент не се разисква в партията. Тя приключи, като регистрира, че не е за занемаряване,че печелят за пети път.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР