Насочени са към корпоративни клиенти и сектора на образованиетоЛинията Surface

...
Насочени са към корпоративни клиенти и сектора на образованиетоЛинията Surface
Коментари Харесай

„Surface for Business“ устройства идват на българския пазар

Насочени са към корпоративни клиенти и бранша на образованието

Линията „ Surface for Business “ е основана за корпоративни клиенти и просветителни институции (източник: Microsoft )

Търговските сътрудници на Microsoft пускат от 1 май на пазара у нас и в още 10 страни от района избрани конфигурации на продуктовата гама „ Surface for Business “ – моделите „ Surface Pro 6 for Business “ и „ Surface Laptop 2 for Business 11 “, оповестиха от българския офис на компанията.
още по тематиката
Линията „ Surface for Business “ е основана за корпоративни клиенти и просветителни институции. Устройствата ще разполагат с интернационална британска клавиатура (Surface Pro Type Cover, продавана отделно) и ще включват локални езици в операционната система.

Редица корпоративни клиенти, както и просветителни институции по света употребяват устройства „ Surface for Business “, с цел да подтикват трансформацията в своите организации. Сред тях е Law School Admission Council (LSAC), който организира теста за банкет в юридически факултети (LSAT) в Съединени американски щати и Канада. LSAC ще употребява Surface Go за новата платформа „ Дигитален LSAT “, която разчита на функционалностите за досегаемост на Windows 10.

Future of StoryTelling (FoST) – общественост в света на медиите, технологиите и връзките – преди година размени композиция от Apple и други устройства със Surface, като по този начин даде опция на чиновниците да „ изберат устройство, което да подхожда на техните желания и привички на работа “, оповестяват от Microsoft.

Разработчикът на игрални платформи и програмен продукт за казина Play’n GO неотдавна мина към Microsoft 365 – със Surface Laptop като стандарт и Surface Studio за креативния отдел. „ Surface Laptop е най-надеждният, безпроблемен портативен компютър от всички марки, които съм употребил “, сподели по този мотив Кристофър Тико, началник на вътрешния ИТ отдел в Play’n GO.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР