Наследниците на Уитни Хюстън сключиха договор, с който да съживят

...
Наследниците на Уитни Хюстън сключиха договор, с който да съживят
Коментари Харесай

„Съживяват” Уитни Хюстън с холограма, планират и турне

Наследниците на Уитни Хюстън подписаха контракт , с който да съживят паметта на американската певица . Той планува да бъде публикуван неин посмъртен албум и да бъде осъществено турне благодарение на холограма, съобщи Франс прес.

Дискографската компания „ Праймъри уейв мюзик ” разгласи, че е подписала контракт с наследниците на певицата , умряла през 2012 година. Фирмата се е сдобила с 50 % от правата над музикалното и филмовото ѝ завещание.

Уитни Хюстън е изпълнителката, получила най-вече награди за всички времена , припомня Франс прес. Нейният живот беше белязан от звезден напредък и падения , свързани с дрогата. Тя умря на 48-годишна възраст, като от обичаното дете на Америка се трансформира и в обичан обект на жълтата преса.

Приоритет на подписания контракт ще бъде реализирането на холограмно турне на Уитни Хюстън и вероятно на сходен театър на Бродуей.
Whitney Houston's estate has revealed plans for an upcoming album of unreleased music from the late singer and a 2020 hologram tour tentatively titled 'An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Tour'.

The concert will feature a full band, backup singers and dancers.
— Pop Alarms
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР