Наследниците на Уитни Хюстън планират нови проекти, свързани с певицата,

...
Наследниците на Уитни Хюстън планират нови проекти, свързани с певицата,
Коментари Харесай

Уитни Хюстън „оживява“ с холограма и турне

Наследниците на Уитни Хюстън възнамеряват нови планове, свързани с певицата, които включват турне с холограма, нова музика и бродуейски мюзикъл.
 image2_16x9.png Защото слънцето е на всички места, освен на плажа през лятото На фокус
Зълвата и някогашен управител на изпълнителката – Пат Хюстън, е предложила редица хрумвания за планове, които отдават респект на починалата звезда. „ За мен всичко е обвързвано с верния миг “, споделя тя, и добавя: „ Последните седем години бяха много прочувствени. Сега идва времето за тактика. “

Според формалната информация дискографската компания „ Праймъри уейв мюзик” е подписала контракт на стойност 14 млн. $ с наследниците на певицата, която си отиде през 2012 година Със договорката компанията придобива половината притежания на наследниците, в това число доходи от музика и филми, като разполага с правото да употребява името и облика на Уитни Хюстън.

Твърди се, че компанията ще работи дружно с наследниците, с цел да популяризира неиздадени до момента записи на изпълнителката, в това число такива, направени за дебютния албум на Хюстън от 1985 година

 Уитни Хюстън Getty

Развива се още и холограма, като се загатва, че работата върху нея е предпочитана, а резултатът ще може да извършва най-големите шлагери на певицата. Лорънс Местъл, създателят на „ Праймъри уейв мюзик”, споделя пред “The New York Times”, че сега се водят договаряния с бродуейски продуценти за основаването на мюзикъл, въодушевен от музикалната икона.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР