Наследниците на собственичката на ЧЕЗ – Гинка Върбакова са ученици

...
Наследниците на собственичката на ЧЕЗ – Гинка Върбакова са ученици
Коментари Харесай

Гинка от Пазарджик избива КОМПЛЕКСИ! Набута синовете си сред децата на „елита“!

Наследниците на собственичката на ЧЕЗ – Гинка Върбакова са възпитаници в най-престижното школо у нас – Италианския колеж в Горна баня, научи HotArena.

За никой не е загадка, че Гинка от Пазарджик се оказа скрита лимонка и нескрито излизат все по-пикантни неща за нея и фамилията й.

В първата си ТВ изява Гинчето се беше „ барнала “ със зеленикаво пуловерче, очевидно, с цел да не бие на очи, но пък по този начин ни ги избоде, че… В идващите си срещи с медиите, когато беше на посещаване в Министерски съвет Гинка към този момент беше заложила на цифра пара и сподели скъпарски тоалети. Ако не помните, ще ви подсетим, че единствено за няколко часа срещи в Министерски съвет и Народното събрание, Гинка съумя да смени два пъти визията си. Интересно къде се е преоблякла тогава? Да не би да е в някой министерски кабинет или пък не? Това и до през днешния ден се питат по наблюдателни в сектора.

Както прилича за нова собственичка на ЧЕЗ, считана или представяща се за милионерка, Гинка не пести за „ мамините синчета “. Баткото Слави и по-малкият Иван, били положителни възпитаници, споделят преподаватели от лицея. Не показали високо самочувствие, само че си личало, че и те като останалите възпитаници от школото, не са инцидентни и не произлизат от какво да е семейство.

Двете момчета дружали с децата на не една или две известни персони. Ученици там са децата на Божидар Лукарски, Джуди Халваджиян, Мариана Векилска, Крум Савов, Деси Цонева и още доста други, написа „ Ретро “. Върбакова постоянно изпращала синовете си до двора на школото с лъскавото си Ферари за половин милион, само че нейното возило не можело да блесне измежду останалите скъпарски коли.

В това учебно заведение се счита, че са най-вече децата на елита. Що за хайлайф обаче имаме ние? Някой различен публицист, който блее безлично по малкия екран и хоп – незабавно е елит… глупости… Друг пропуснат от Бога политик, за който единствено с неприятно се загатва името му, трети прочут с това, че е прочут и по този начин, внезапно в лицея се оказва, че има какво - изтребване на комплекси. Ето подобен ни е елитът. Като теглиш чертата най-после, излиза, че несъмнено едвам 10% от учащите там са в действителност от елита, а другите са деца на майки и бащи, мернали се по някой различен канал и вкарали децата си там, с цел да се величаят и те. Жалко...
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР