Наследниците на покойния Джордж Майкъл пуснаха This Is How (We

...
Наследниците на покойния Джордж Майкъл пуснаха This Is How (We
Коментари Харесай

Джордж Майкъл, This Is How и какво знаем за нечуваната до момента песен на изпълнителя

Наследниците на починалия Джордж Майкъл пуснаха " This Is How (We Want You To Get High) " - първата посмъртна ария от изпълнителя.

Фънки парчето ще бъде част от саундтрака на идния филм " Последната Коледа ", който потегля в кината на 15 ноември. Филмът е въодушевен от едноименния шлагер на Wham!. Саундтракът към " Последната Коледа ", който излиза седмица по-рано, на 8-ми ноември, включва три песни на Wham! и 12 от най-хубавите части от соловата кариера на Джордж Майкъл.

Работата по песента " This is How (We Want You to Get High) " стартира при започване на 2012 година В следствие парчето е създадено и записано по време на няколко сесии в Air Studios в Лондон, преди да бъдат добавени финалните линии в края на 2015 година при последните студийни записи на Джордж Майкъл.

Текстът е дело на Джордж Майкъл и в него изпълнителят още веднъж акцентира недъзите на обществото с присъщата за него комбинация от самоирония и килнат комизъм. Съавтор и копродуцент на " This Is How (We Want You to Get High) " е самият Джордж Майкъл, с присъединяване на дългогодишния си помощник Джеймс Джакман, написа NME. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР