Наследници, които имат земя, но не желаят да я стопанисват

...
Наследници, които имат земя, но не желаят да я стопанисват
Коментари Харесай

Топюристи дават онлайн безплатни съвети за земеделска земя

Наследници, които имат земя, само че не желаят да я стопанисват поради комплицирани правни проблеми, могат да попитат гратис топюристи по какъв начин да печелят от нея.

Добрата вест е, че това ще става цифрово, от всяка точка на България и света, където и да живеят притежатели на българска земя.

Предложението е на водача в поземлените връзки „ Агрион “, а консултациите се организират през уеб страницата на компанията, където има построена нарочна секция https://www.agrion.bg/bg/legal/. От предлагането могат да се възползват притежатели на земи и наследници на ниви, както и всички, които желаят да схванат по какъв начин могат дейно да стопанисват земята си или да закупят такава. За първи път тази услуга е налична и за българи, които имат парцели, само че живеят зад граница.

Освен през секцията в уеб страницата, клиентите могат да се свързват с юристите на „ Агрион “ и през безплатния народен номер 08001166, както и през системата за чат онлайн на уеб страницата. Експертите на „ Агрион “ са разполагаем за обстойна консултация за всички аспекти на договорката.

От предлагането могат да се възползват притежатели на земя, арендатори и хора, които желаят да купят или да продадат аграрни терени.

„ Новите технологии са освен предизвикателство за имотния бранш, само че и опция да стигнем до оптимален кръг от хора, които имат потребност от юридически съвет. С новата ни платформа за ръководство на земя стигаме до всички, които се интересуват от земята си, само че нямат опция да се съветват с специалист по какъв начин да я ръководят. На разположение сме да разясним на клиентите всички аспекти на възможна договорка за покупко – продажба на земеделска земя “, обявиха от „ Агрион “.

Според юристите на „ Агрион “ е неточност човек да не се интересува от земята си, макар правните спънки. Понякога решението е обикновено, само че би трябвало способен юридически съвет, който в този момент може да се получи гратис. Правистите на „ Агрион “ са потвърдили, че могат да намират решения на такива случаи, даже с по 30 притежателя от разнообразни елементи на страната и чужбина.

Съветите са извънредно потребни и за хора, които живеят зад граница, само че имат земя. Те могат да се съветват гратис за методите, без да се постанова да пътуват до България.

Последните години арендаторите също имат сериозен интерес към юридическите услуги на „ Агрион “. Най-честите проблеми са свързани с правата и отговорностите по договорите, с декларирането им и дублирането на контракти за едни и същи парцели.



Специалистите на „ Агрион “ могат са потребни и на тези, които имат проблеми с контракти са наем и аренда. Често притежателите, които живеят в огромните градове, не са наясно с процедурите и правата си и търсят юридическа помощ, с цел да получат съответно възнаграждение за собствеността си. Тези, които не са удовлетворени от досегашните си договори, могат да получат съвет по какъв начин да прекратят неизгодния си контракт за аренда, с цел да получат по-добри условия.

"Агрион " е първата българска компания, която надгради професионалните стандарти за ръководство на земеделска земя с най-модерните технологии.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР