Наследницата на Стоянка Мутафова – Муки Грубешлиева стана жертва на

...
Наследницата на Стоянка Мутафова – Муки Грубешлиева стана жертва на
Коментари Харесай

Пак Обраха Дъщерята На Стоянка Мутафова Муки!

Наследницата на Стоянка Мутафова – Муки Грубешлиева стана жертва на нагли апаши. Дъщерята на актрисата се раздели с огромна сума пари зари безразсъдството си.

Муки показа, че има брат, който от години живее в Съединени американски щати. Преди дни той се прибрал и двамата отишли до банката, с цел да изтеглят избрана сума пари, които трябвало да си поделят. Още тогава синът на Стоянка Мутафова посъветвал сестра си да внесе своята част в банката и да тегли от парите, когато й потрябват.

Но безразсъдната Муки отказала да го послуша и декларирала, че ще вземе всичките пари със себе си. Дъщерята на популярната актриса взела парите и ги поставила в чантата си. От банката се запътила към обичаното си заведение, където имала среща с приятелки.

Муки споделя, че незабавно след излизането си от банката пила кафе с няколко известни дами. Тя оказва да назове имената му. Веднага откакто се прибрала вкъщи, щерката на Стоянка Мутафова открила, че парите липсват от чантата й, написа Пик.

Потърпевшата споделя пред изданието, че не е алармирала в полицията, тъй като не има вяра на проверяващите и е уверена, че крадците няма да бъдат разкрити. Тя си дава обещание идващия път да бъде по-внимателна.

Само преди няколко месеца майка й стана жертва на нагли апаши. Крадци нахлуха в домата на двете дами в столичния квартал „ Лозенец “, до момента в който те отсъстваха. Апашите отмъкнаха 60 000 лева в кеш и куп скъпи бижута.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР