Наследницата на сочения за кокаинов крал влюбена в 15-годишния Тома

...
Наследницата на сочения за кокаинов крал влюбена в 15-годишния Тома
Коментари Харесай

Щерката на Брендо срещна първата любов! Ето кой е избраникът ѝ

Наследницата на посочения за кокаинов крал влюбена в 15-годишния Тома Кусев. „ Имаш крава – пиеш мляко “, гласи националната мъдрост, или другояче казано – не може да си от милионерско семейство и да си хванеш за гадже дрипльо. Дъщерята на Евелин Банев – Лара, може да е дребна, само че към този момент знае от кое място изгрява слънцето. 15-годишната наследница на Брендо си е хванала богаташко синче в Лондон и е бясно влюбена, твърди „ Галерия “.

Казва се Тома Кусев и напълно не е „ инцидентен “, въпреки всичко учи в влиятелното учебно заведение на Лара. Тома произлиза от заможно семейство с класата на Баневи, с които апропо се познават персонално.

Иначе гаджето на Лара Банева не е от типичните капризни богаташки синчета.



Приятелите му го дефинират като непретенциозно момче, мощно разпален по зимните спортове, и всевъзможни други занимания, свързани с повишаване на адреналина. Авантюрист е и е бясно влюбен в щерката на посочения за кокаинов крал Брендо.

Тома е наясно със фамилните драми на приятелката си – осведомен е както за отвличането й преди 4 години, по този начин и с обстоятелството, че неотдавна баща й бе наказан на 6 години затвор за пране на пари от наркотрафик.

Всъщност, по непотвърдена информация фамилията на Кусев също има подозрителен бизнес и минало. Може би точно това свързва двамата младежи, които били толкоз влюбени, че съвсем не се разделяли.



Припомняме, че през 2013 година 11-годишната Лара Банева бе отвлечена от незнайни похитители в центъра на София. Нейният персонален водач и телохранител бе тежко ранен, до момента в който я придружавал до учебно заведение. Малката Лара бе държана в плен 47 дни, като се говореше, че за живота на щерка си Брендо е платил 7-цифрена сума. За благополучие, детето се върна при родителите си живо и крепко, въпреки и в тежък психически потрес.

Основната версия за отвличането бе почистване на сметки в наркосредите и предизвестие към татко й Брендо, който е обвиняем за огромен трафик на кокаин.

Съпругата му Моника Добринова и сестра й Десислава Дишлиева също бяха в кюпа. Преди три месеца Евелин Банев получи 6 години ефикасна присъда като член на проведена незаконна група, като решението предстои на обжалване. Двете дами бяха изцяло оправдани.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР