Наследницата на шведския престол принцеса Виктория разказа за тежката си

...
Наследницата на шведския престол принцеса Виктория разказа за тежката си
Коментари Харесай

Шведската принцеса с разтърсваща изповед за битката с анорексията

Наследницата на шведския трон принцеса Виктория описа за тежката си битка с анорексията. Откровената й изповед е направена като документален филм, отдаден на 40-годишния й празник, оповестява „ Дейли мейл ”. Принцеса Виктория споделя, че проблемите й почнали откакто навършила пълноправие и почнала да оказва помощ на краля и да взе участие в обществени мероприятия. Попадайки в центъра на вниманието, тя почнала да си слага все по-големи и по-големи условия и желала да направи доста повече, в сравнение с може.

Когато навършила 20 години, хората почнали да виждат, че губи тегло. През ноември 1997 година кралското семейство публично оповестило, че принцесата страда от хранително разстройство. Това отсрочило постъпването й в университета и наложило незабавно лекуване в Съединени американски щати.

В документалния филм Виктория признава, че не е съумяла да победи изцяло своя перфекционизъм, само че допуска, че той може да й бъде потребен, тъй като я кара да работи по-добре за богатството на страната.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР