Наследникът на Валери Божинов—Валерко, не само върви по стъпките на

...
Наследникът на Валери Божинов—Валерко, не само върви по стъпките на
Коментари Харесай

Синът на Валери Божинов рита в Португалия

Наследникът на Валери Божинов—Валерко, освен върви по стъпките на татко си в професионален проект, само че е на път и да го надмине. Т алантливото момче към този момент съумя да изиграе и един доста сполучлив мач с португалския „ Спортинг ”, до момента в който бе на подготвителен лагер там, научи HotArena .

Става дума за юношеския тим към клубния отбор, в който Алисия записала сина си. Младежът прекара две седмици там, като показва незабравим гений на терена.

Певицата от дълго време е признала, че още от дребен Валери е разпален по футбола и желае да върви по стъпките на татко си в специалността. Детето интензивно тренира футбол още преди да тръгне на учебно заведение и се оправя толкоз добре, че даже експертите в Португалия оценили високо качествата му, написа „ България през днешния ден ”.

Това не е първи триумф за футболния правоприемник. Преди няколко седмици той означи надвит гол за " Лозана " по време на детски шампионат.

В отбора на „ Спортинг ” преди години играеше и Валери Божинов—старши, само че за жалост упоритостта му да се потвърди като най-хубавият състезател в отбора, му изигра неприятна смешка и го изгониха поради спор с различен съотборник и липса на дисциплинираност. П

За последно Божинов—старши бе поканен в хърватския „ Риека ”, където обаче не играе в доста мачове.

За разлика от татко си обаче, дребният Валерко към този момент притегля вниманието на търсачите на футболни гении. А решението на Алисия да го запише на двуседмичен лагер в Португалия, единствено го доближава към задачата.

Певицата възнамерявала да употребява времето със сина си, с цел да си почине, само че до момента в който той тренираше на терен, тя снима най-новия си шлагер. Преди дни се състоя и премиерата на „ Запали ”, която мина с огромен триумф.

„ При пътуването до Португалия нямах желание да снимам клип. Бях записала Валери на лагер в „ Спортинг ” за две седмици и трябваше да го заведа до там.

Бяхме взели къща за няколко дни във Фару и мястото доста ми хареса. Набързо организирахме фотосите, тъй като имах и подготвена ария, която по този начин или другояче бях решила да клипирам. Видеото се получи доста повърхностно, доста лятно Това е моят летен подарък за почитателите ”, споделя Алисия по този мотив.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР