Наследникът на прочутия актьор Христо Шопов – Наум, никога не

...
Наследникът на прочутия актьор Христо Шопов – Наум, никога не
Коментари Харесай

Наум Шопов Нямал Пари За Подарък На Теа

Наследникът на фамозния артист Христо Шопов – Наум, в никакъв случай не е търсил от родителите си материална поддръжка. След като навършил пълноправие, той се изнесъл от у дома и почнал самичък да се оправя в живота. Младият артист и квалифициран доктор признава, че е имало интервал, в който финансовото му състояние не било по никакъв начин цветущо, само че и тогава не паднал духом, а търсил благоприятни условия да излезе от материалната рецесия.

„ Точно по това време с годеницата ми Теа празнувахме годишнина от началото на връзката ни. Бяхме на морето, а аз нямах пари да й купя безценен подарък, по тази причина отидох до най-близката сергия и взех една елементарна дребна раница за 15 лв.. Нямах опция да я развеселявам с нещо по-скъпо, само че все пак, тя доста хареса изненадата ”, раказа Шопов във видеоканала си в Ютюб. И добави, че половинката му и до през днешния ден носи раницата, тъй като за нея има сантиментална стойност.

Наум споделя, че в никакъв случай не е взимал пари от татко си, а се стараел със лични старания да напредва в кариерата. Когато получил опция да взе участие в сериала „ Откраднат живот ”, бързо се съгласил, само че освен поради хонорара. Макар че избрал медицината за своя съществена специалност, той се възползвал и от шанса да развие актьорския си капацитет – въпреки всичко произлиза от известна артистична фамилия, а като дребен мечтаел също да се изявява на сцена.

Безспорен факт е, че докторската сага, предавана по Нова тв, донесе на Шопов необятна известност и му обезпечи материална сигурност. Междувремнно любимецът на феновете сполучливо приключи здравното си обучение, готви се да гради кариера на еластичен хирург и се занимава с още куп странични действия, които му носят постоянни приходи, та финансови проблеми в този момент въобще не го тревожат.

Освен от сериала, Наум печели много и от реклама на разнообразни артикули в обществената мрежа, където има над 100 000 почитатели. В болничното заведение за интензивно лекуване и незабавна помощ „ Пирогов ” обаче работи като доброволец. Той кара стажа си в отдела по изгаряне и пластична хирургия, където всеки ден се сблъсква с тежки случаи на увреждане. „ Пластичната хирургия не е единствено силиконови гърди и ринопластика. При мен са идвали хора с доста съществени проблеми ”, разяснява Шопов.

Не единствено кариерата, само че и персоналният живот на Наум процъфтява. С годеницата му си купиха необятен апартамент, който сега ремонтират и подреждат по последна мода, тъй като в края на ноември чакат бебе.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР