Наследникът на президента Румен Радев — Георги, вече се изявява

...
Наследникът на президента Румен Радев — Георги, вече се изявява
Коментари Харесай

Синът на Радев с първи гол за „Валенсия”

Наследникът на президента Румен Радев — Георги, към този момент се изявява сполучливо за испанския гранд „ Валенсия ”. Преди дни младежът вкара първия си гол за испанския отбор, научи HotArena.


Наследникът на президента от дребен тренира футбол и е на терена. Той бе поканен дружно със собствен съотборник да взе участие в надзорен мач на „ Валенсия ” против различен юношески испански отбор, описват близки на Радев.

Президентът бил повече от горделив от достиженията на сина си. Гео рги е един от най-хубавите нападатели във възрастовата си категория и съгласно „ ловците на гении ” го чака в действителност блестяща кариера. И отсега нататък той ще продължи с футбола.

Георги към този момент публично облече и фланелката на отбора, който изстреля на огромната футболна сцена Любо Пенев. Само още едно българче, с изключение на сина на Радев, било поканено в селекцията на младите очаквания — съотборникът му Калоян Истилянов.

Двете момчета ритат един до друг в клуб „ Бароко ”, където упражняват от години. Най-голямата им горделивост е успеха на терена с 10 на нула против „ Интернационал ”, като два гола вкарал точно президентския наследник.

Синът на Радев съумя да победи и школата за младежи на капитана на националите на България Ивелин Попов с 16 гола. Въпреки триумфа на президентския наследник в Испания, той няма да стане към този момент част от тима, написа „ България през днешния ден ”.

Вместо това ще бъде следен на български терен като част от родните клубове. След присъединяване за мача на „ Валенсия ”, младежът взе участие в още един шампионат.

Той се включи в мач против тима на „ Витоша ” (Бистрица) в Албена, където безусловно размаза вратата на съперниците с гола си.

А отборът е прочут с това, че в него рита и министър председателят Борисов...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР