Наследникът на милионера Динко Динев - Митко има ново гадже,

...
Наследникът на милионера Динко Динев - Митко има ново гадже,
Коментари Харесай

Скандални разкрития: Ето коя е новата изгора на Митко Динев! Одобрява ли я таткото милионер?

Наследникът на милионера Динко Динев - Митко има ново гадже, написа Blife, базирайки се на свои източници от Свети Влас. Новата му се казвала Дарина Аврамова. Двамата били дружно от към три месеца. Таткото Динев бил благополучен от обстоятелството, че най-сетне евентуална снаха е влезнала в дома на олигархичната фамилия. И то каква! Татко Динко обаче към момента не знаел за скандалното минало на Дарина. Блондинката е родом от Несебър. В града се приказва, че работила в чужбина където направила първите си по-сериозни пари. Работата и се състояла в това да поема и извършва поръчки. Висококвалифицираните й умения се оценявали на към 200 евро на час.

Мацката е майка на момченце. Слух сочи, че таткото на детето й обаче след това схванал, че не е....таткото на дете! И бил шута на Дарина.

След като Дарина се върнала в България преди няколко години и направила някой лев го блъснала на живот. Предпочитала да прави кекс в сравнение с да гледа сина си. Всички морски батки от Бургас и района се срещнали от близко с нейната палава същина. Парите си вложила в строителство. При търсенето на клиенти с положителни финансови благоприятни условия за пазаруването на апратаменти предложила персонален и цялостен оглед на стаите уединено. В началото на лятото Дарина първо предходна през защитата на Митко Динев - като и там се раздала на макс.

Но това е било тактика с цел да стигне до леглото на милионерския наследник. И от два месеца към този момент е реалност гаджосването им. По цялото Южно Черноморие бъзикат Митко Динев, че е зет с половин България и не дребна част от Европа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР