Наследникът на Милен Цветков - 8-годишният Боян, вече тръгна по

...
Наследникът на Милен Цветков - 8-годишният Боян, вече тръгна по
Коментари Харесай

Синът на Милен Цветков стана мегазвезда - slava.bg

Наследникът на Милен Цветков - 8-годишният Боян, към този момент потегли по неговите стъпки в екранното занятие.

Благодарение на Даниел Петканов, който бе сътрудник и другар на татко му, синът на брутално убития в злополука публицист ежеседмично се изявява пред камера и води свое интернет предаване, наречено Питай ме.

То се излъчва във всички обществени мрежи и има хиляди фенове. Както се подразбира от самото заглавие, в шоуто на Цветков-младши Петканов му задава въпроси на разнообразни тематики, а Боян дава отговор.

Зрителите са възхитени от мъдрите му размишления и отличното му образование, за което съществена заслуга имат починалият му татко Милен и майка му Ивета, с която Цветков имаше дългогодишна връзка, само че преди 3 години двамата се разделиха и той заживя с астроложката Милена Иванова.

Впечатление прави, че Боян рядко загатва името на татко си, само че когато го прави, приказва за него в настоящо време, като че ли той към момента е тук. Всички фенове на 8-годишното хлапе са изумени от приликата с татко му в метода на изказ, бързата му мисъл, провокативните въпроси, които умее да задава, и най-много фактът, че е надраснал възрастта си в пъти. В момента Боян е възпитаник във втори клас и да прави положително е неговата персонална идея.

Eдна от благородните му действия е да събира безплатните млекца, които се дават на учениците, и да ги носи до пункт за събиране на хранителни артикули за хора в потребност, без никой да го е задължавал и да му е давал концепцията.

В грижите за него се редуват майка му Ивета и неговата баба. След трагичната гибел на баща му някогашната жена на тв водещия решила да зарадва Боян, като му взела домакински любим куче, което внесло доза благополучие в дните му.

Боян има и по-голяма сестра Калина, която е на 24 години и живее в Холандия дружно с първата брачна половинка на журналиста Дана. Веднага след съдбовната злополука другари на Милен проведоха благотворителна акция, в която събраха 187 хиляди лв., които подариха на двамата му наследници, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР