Наследникът на британския трон, принцът на Уелс Чарлз, обяви, че

...
Наследникът на британския трон, принцът на Уелс Чарлз, обяви, че
Коментари Харесай

Принц Чарлз иска да посети Иран

Наследникът на английския престол, принцът на Уелс Чарлз, разгласи, че би желал да посети Иран.
Принцът съобщи, че би желал да направи публично посещаване в  Иран, който той назова " значима част от света ", където живеят " изключителни хора ".
" В продължение на доста епохи Иран играе толкоз значима роля в света и има огромен принос в културата, поезията, изкуството. Наистина изключителни хора. Винаги съм бил удивен от ислямската просвета, архитектура и майсторство ", споделя Чарлз пред Sunday Times.
Междувремменно през нощта против неделя Израел нанесе въздушни набези по цели на Хамас в линията Газа в отговор на изстрелването на запалителни устройства, прикрепени към балони, изпратени от палестинския анклав, заяви армията, представена от Агенция Франс Прес. Подробности ВИЖТЕ ТУК.
Ситуацията в Близкия изток внезапно се утежни, откакто в нощта на 3 януари САЩ извършиха интервенция против иранския военачалник Касем Сюлеймани в региона на интернационалното летище на Багдад. Иран отговори с удари по бази в Ирак, където са ситуирани американски чиновници. Иракският парламент след убийството на Сюлеймани прикани за евакуиране на непознатите войски от страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР