Наследникът на британския престол принц Чарлз възнамерява да покрива разходите

...
Наследникът на британския престол принц Чарлз възнамерява да покрива разходите
Коментари Харесай

Принц Чарлз спасява Меган и Хари от разорение

 Наследникът на английския трон принц Чарлз има намерение да покрива разноските на сина си принц Хари и на неговото семейство в продължение на една година, оповестява английският " Телеграф ". Според изданието вноските в интерес на принц Хари ще бъдат реализирани от персоналните средства на татко му, а не от приходите, които той всяка година получава от херцогството Корнуол.  

Именно от тези пари по традиция се покриват разноските на наследника на английския трон и на неговите деца. Но този източник на средства " не е изобилен ", написа изданието. След брака си с американската актриса Меган Маркъл през май 2018 година принц Хари е получавал от татко си към 2,5 милиона паунда /3,3 милиона долара/ годишно, което е було към 95 % от разноските на младото семейство.  

Понастоящем е мъчно да се дефинира какъв ще бъде размерът на разноските на Хари и на неговата брачна половинка, откакто се открият в Канада, като се лишат от формалните си отговорности към кралското семейство и съпътстващите ги привилегии и държавно финансиране. Те ще би трябвало да заплащат за услугите на спомагателен личен състав, за задграничните си пътувания и за дом отвън рамките на Англия. Най-голямото перо в разноските на младото семейство ще бъде за защита, която ще би трябвало да им бъде предоставена или от управляващите в Канада, или от частни компании, написа още  " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР