Наследникът на британския престол принц Чарлз, който е на посещение

...
Наследникът на британския престол принц Чарлз, който е на посещение
Коментари Харесай

Принц Уилям: С голямо удоволствие посрещам брат си в общността на лишените от сън, каквито са родителите

Наследникът на английския трон принц Чарлз, който е на посещаване в Германия, съобщи, че е "очарован " от вестта за раждането на детето на херцозите на Съсекс, оповестиха международните организации.

"Не можем да сме по-очаровани от новината и се надяваме да забележим бебето незабавно след завръщането си ", сподели принц Чарлз в Берлин.

По време на четиридневното си посещаване в Германия се чака принц Чарлз да акцентира на положителните връзки сред Германия и Англия.

70-годишният Чарлз ще се срещне с немския канцлер Ангела Меркел, а по-късно през днешния ден ще взе участие в формалното празненство по случай 93-тия рожден ден на кралица Елизабет Втора. В родословието на принц Чарлз има немски кралски особи. Утре той ще посети Лайпциг, а в четвъртък - Мюнхен.

Принц Чарлз и брачната половинка му Камила се срещнаха с туристи и поданици на Берлин пред Бранденбургската врата. Камила сподели, че е "много разчувствана " от раждането на най-новия член на английското кралско семейство.

Херцозите на Кембридж също споделиха, че са разчувствани от новината за новороденото дете на принц Хари и брачната половинка му Меган.

"С огромно наслаждение и наслада посрещам брат си в общността на лишените от сън, каквито са родителите ", означи принц Уилям.

"Надявам се, че през идващите дни те ще могат да изпитат цялата наслада, което новороденото носи със себе си. С неспокойствие чакаме да го забележим и да разберем по какъв начин ще се споделя ", добави Кейт. Херцозите на Съсекс оповестиха, че новороденото момченце тежи 3,26 кг и че е в положително здраве.

Новината "Момченце е " в техния акаунт в Инстаграм събра над 2,6 милиона лайкове. Хари и Меган взеха решение да нарушат традицията и към този момент да не разгласяват фотоси с новороденото, само че стеснен брой снимки се чакат на следващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР