Наследникът на британския престол принц Чарлз има намерение да покрива

...
Наследникът на британския престол принц Чарлз има намерение да покрива
Коментари Харесай

Чарлз спасява Хари от разоряване

Наследникът на английския трон принц Чарлз има желание да покрива разноските на сина си принц Хари и на неговото семейство в продължение на една година, оповестява английският " Телеграф ".

Според изданието вноските в интерес на принц Хари ще бъдат реализирани от персоналните средства на татко му, а не от приходите, които той всяка година получава от херцогството Корнуол. Именно от тези пари по традиция се покриват разноските на наследника на английския трон и на неговите деца. Но този източник на средства " не е изобилен ", написа изданието.

След като подписа брак с американската актриса Меган Маркъл през май 2018 година принц Хари е получавал от татко си към 2,5 милиона паунда /3,3 милиона долара/ годишно, което е було към 95 % от разноските на младото семейство. Понастоящем е мъчно да се дефинира какъв ще бъде размерът на разноските на Хари и на неговата брачна половинка, откакто се открият в Канада. Там те ще се лишат от формалните си отговорности към кралското семейство и съпътстващите ги привилегии и държавно финансиране. Те ще би трябвало да заплащат за услугите на спомагателен личен състав, за задграничните си пътувания и за дом отвън рамките на Англия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР