Наследникът на британската корона , който преди година преболедува ,

...
Наследникът на британската корона , който преди година преболедува ,
Коментари Харесай

Принц Чарлз ще си чака реда за ваксиниране

Наследникът на английската корона, който преди година прекара, чака реда си за вакисиниране против ковид.
Пред телевизия Си Ен Ен той съобщи, че ще се имунизира сигурно, защото това е безусловно належащо за него. Засега 72-годишният принц не може да получи, защото във Англия не е завършило имунизирането на лица над 80-годишна възраст.
 Истинската обич на Чарлз и Камила Истинската обич на Чарлз и Камила
Благодарение на пресата, сериалите и разнообразни документални филми стана ясно, че Чарлз и Камила са се обичали цялостен живот. Но за какво не са м...
„ Ваксинацията е извънредно значима, тъй като ще ни даде опция да излезем от цялата тази обстановка. Без ваксина ще ни е доста по-трудно да го създадем “, счита той.
и брачният партньор ѝ херцогът на Единбург Филип получиха първата доза от имунизацията на 9 януари.
Програмата за имунизиране на популацията на Англия стартира на 8 декември и досега първата доза от имунизацията е сложена на повече от 2,2 млн. души. Очаква се до края на седмицата в страната да бъдат отворени повече от 1 500 имунизационни пункта, в това число седем огромни центъра на игрища и хиподруми. В момента жителите на Обединеното кралство получават препаратите на Pfizer/BioNTech и на AstraZeneca и Оксфордския университет.
Планира се доникъде на февруари да бъдат имунизирани към 13 500 индивида, което ще разреши на управляващите да облекчат настоящите ограничавания и да анулират карантината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР