Наследничката на покойния мафиотски бос Илия Павлов от години се

...
Наследничката на покойния мафиотски бос Илия Павлов от години се
Коментари Харесай

Шаман се пъне да забремени щерката на Мадам Мулти

Наследничката на починалия мафиотски необут Илия Павлов от години се бори със съществени репродуктивни проблеми, а неотдавна отчаянието я отвело при прославен кахуна на остров Мауи.

Паола неотдавна призна обществено за гинекологичното си заболяване ендрометриоза. Болестта води до слепване на някои вътрешни органи, а при несвоевременно лечение – и до стерилитет.

„ Години наред се боря с хроничното си заболяване и няма да се оправдавам пред никого. Ако моят шеф не може да прояви човещина и да разбере за какво всеки месец в продължение на 24 часа аз се извивам от болежка и не мога да стана от леглото, тогава нямам потребност от тази работа “, откровеничи Паола в обществената мрежа.

Заради тежкото си заболяване Паола е освободена от поста си и по този начин стартира да преподава курсове по медитация. Преди няколко месеца тя се е подложила на лапароскопска интервенция, която е отстранила кистите и срастванията, а сега е на хормонално лекуване, разкриха наши източници.

Миналия месец с годеника й бяха на женитба на свои близки на Хавайските острови. Именно по време на престоя им там Паола се срещнала с хавайския кахуна, който лекувал дами с сходни проблеми.

Дарина Павлова към този момент има една внучка от щерка си Венцислава. 4-годишната Алба обаче не е кръв на Мадам Мулти, защото Венцислава е дете на Илия Павлов от първия му брак. Въпреки че не й е биологична майка, Дарина постоянно се е отнасяла с нея като с такава.

Паола и Дан трябваше да се оженят предходната година, само че сватбата се отсрочи. Според слуховете за отлагането упорствала милионерската дъщеря, която желала първо да е сигурна, че може да го подари с деца.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР