Наследничката на Бен Голдсмит и Кейт Ротшилд - две от

...
Наследничката на Бен Голдсмит и Кейт Ротшилд - две от
Коментари Харесай

15-годишна милионерска дъщеря загина след катастрофа с АТВ

Наследничката на Бен Голдсмит и Кейт Ротшилд - две от най-богатите и авторитетни семейства във Англия - е починала в злополука. Инцидентът е станал в понеделник в графство Съмърсет в Югозападна Англия, където фамилията е имало имение.

Инцидентът е станал в понеделник, когато 15-годишната Ирис Анабел Голдсмит е изгубила надзор върху ръководеното от нея АТВ и при едно от преобръщанията тежката машина се е стоварила върху нея. По данни на медицинските екипи момичето е издъхнало на място и не е имало какво да се направи, даже сега на случая да е имало доктор.

Загиналата беше наследничка на семействата Голдсмит и Ротшилд, чието положение се прави оценка на повече от 300 млн. паунда, оповестяват международните организации.

Ирис Анабел Голдсмит беше по-голямото дете от брака сред финансовия магнат Бен Голдсмит и брачната половинка му Кейт Ротшилд, които се разделят през 2012 година, когато жена му стартира нова връзка.

Schoolgirl niece of Tory MP Zac Goldsmith killed in horror quad bike crash
Iris Annabel Goldsmith, 15, who died on her family's Somerset farm, was the daughter of heiress Kate Rothschild and financier Ben Goldsmith pic.twitter.com/GENMOeLB66
— Lilian Chan (@bestgug) July 10, 2019
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР