Наследничката на актьора и Нина Димитрова е наследила страстта към

...
Наследничката на актьора и Нина Димитрова е наследила страстта към
Коментари Харесай

Още Никой Не Знае: Зуека Е Смазан, Обичаната Му Дъщеря Девина Ще Му Липсва Толкова. Тя Е Била

Наследничката на артиста и Нина Димитрова е наследила пристрастеността към театъра от своите родители и е твърдо решена да се посвети на специалността им. Девина е била призната в един от най-престижните университети в Съединени американски щати, само че от това татко й не е доста удовлетворен, защото ще бъде разграничен с момичето си. Единствената разтуха на Зуека е, че дъщеря му ще бъде покрай него най-малко още една година.

В момента Девина към момента е гимназистка, а абитуриентският й бал ще бъде напролет на 2018 година Въпреки това девойка Василева е изпратила документите си в няколко американски висши учебни заведения, които тутакси одобрили автобиографията й, въпреки да няма диплом за приблизително обучение.

Девина Василева към този момент има участия в кинопродукции, въпреки и с дребни функции. В момента тя учи в частна гимнация по британска стратегия и владее езика на Шекспир доста добре. 18-годишната тийнейджърка е наследила артистичния гений от майка си и татко си, защото е прекарала детството си в театъра. От дребна се занимава с танци в хореографското учебно заведение. Всички тези гении са се оказали извънредно добре оценени в Страната на неограничените благоприятни условия, написа " Лов Стайл ".

Като печен и грижлив татко, Зуека към този момент е заречен да заплаща високата такса за университета на дъщеря си в Съединени американски щати.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР