Наслаждавайте се и гледайте предаването с цел забавление, нито Вие

...
Наслаждавайте се и гледайте предаването с цел забавление, нито Вие
Коментари Харесай

Габриела от Ергенът: Свърших си работата спрямо продуцентите на телевизията

Наслаждавайте се и гледайте предаването за развлечение, нито Вие сте съвършени, нито аз

Това написа тя във фейсбук профила си една от най-противоречивите участнички във формата "Ергенът " - Габриела от Сливница.

"Относно премиера на предаването “Ергенът” бих желала да оповестя на цялата публика, която ме гледа и заля с негативизъм, че това е реалити шоу и неговата цел е да бъде забавно за обществото, заради огромният брой мнения и фотоси на мой тил, аз мога да кажа, че съм си свършила работата по отношение на продуцентите и формата на малкия екран. Вместо да ругаете и обиждате, наслаждавайте се и гледайте предаването за развлечение, нито Вие сте съвършени, нито аз. Това е просто шоу за разтоварване, в случай че някой има съвършени форми, темперамент и тн, да се беше записал и да беше взел участие ", написа тя.

"До всички мои другари от фейсбук, това е щерка ми Габриела, тя взе участие в “Ергена”, тъй като обича да се забавлява, тя е най-откровения, занимателен, виновен и правилен човек който познавам и всеки който е имал допирни точки с нея, ще каже същото! Благодаря на злобарите, че я вършат известна! ", разгласи в нейна поддръжка майка й Димитрина.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР