Наслаждаваме му се и без да търсим причини, достатъчно удоволствие

...
Наслаждаваме му се и без да търсим причини, достатъчно удоволствие
Коментари Харесай

Редовният секс ни прави по-красиви

Наслаждаваме му се и без да търсим аргументи, задоволително наслаждение си е. Но за какво да не погледнем и по какъв начин ни разхубавява?

Защото се оказва, че постоянният секс е един от главните способи да поддържаме блясъка на кожата си и младежкия си тип.

А и да си кажем по този начин – гратис е, естествено е, доста прелестно е.

Ето и някои аргументи, които ще ви накарат да прибавите секса към грижата за хубостта.

Блясък

Косата ви става по-лъскава, кожата сияе. Естрогенът оказва помощ за здрава коса и кожа, а тялото на жена, която прави постоянно секс, създава повече естроген. Също по този начин и повече колаген, който се грижи за гладка и еластична кожа.

Младежко лъчение

Хората, които вършат секс 3 или 4 пъти седмично наподобяват по-млади.

Антидепресант

Серотонинът, хормонът на щастието, е невротрансмитер, който контролира настроенията ви, кара ви да се чувствате пълноценно, щастливи и изпълнени с вяра. Сексът ви оказва помощ да изглеждате и да се чувствате щастливи.

Феромони

Оргазмите и половата интензивност освобождават феромони, които ви вършат привлекателни за противоположния пол. Колкото повече секс вършиме, толкоз повече ще желаят да вършат секс с вас. Заместете парфюма с оргазми.

За по-голям бюст

Според редица изследвания гърдите нарастват с 25% по време на секс. Височината на зърното се усилва с един сантиметър. Ако ви следва нощ на открито и имате потребност от повдигащ сутиен, отдайте се на 20 минути полови занимания с колегата си.

Редуцира напрежението

По време на оргазма в тялото се освобождава огромна доза окситоцин. Окситоцинът преборва кортизола, главният стрес хормон. Всекидневието ни е изпълнено с високи равнища на кортизол, за жалост. Изобилието от секс ще ви извърши с самодоволство.

Плоско коремче

Увеличеното равнище на кортизола води до шкембенцето към пъпа. И отново да повторим, окситоцинът смъква равнищата на кортизола. Ако са ви сложни за събаряне тези последни 3-4 кг по корема, честите оргазми са вашето решение.

Прави ви по-добри персони

Цялата потребна химия, която се освобождава в тялото при щастливата кулминационна точка, приповдига духа ви и ви прави по-добри хора. Допаминът покачва ентусиазма и упоритостта. Окситоцинът ви прави по-спокойни, благи, търпеливи и обичащи. Ендорфините редуцират напрежението и вършат чувствата ви по-възвишени. Уау, става известно, че оргазмът си е панацея.

Подобрява формата

Сексът не е добър единствено за коремчето, добър е за цялото тяло. Повишава се сърдечният темп и кръвното налягане, а палавият секс може да бъде еквивалент на тежка йога подготовка що се отнася до изгорените калории. И всичко това усилва щастието, самоувереността, фокуса и апетита към въглехидрати.

Самоувереност

Хората, които знаят какво желаят, са привлекателни. Изследвания демонстрират, че сексът възбужда сходни зони в мозъка. Това, което ще постигнете с медитация, ще го постигнете и с прекрасен секс. Ще се почувствате уверени в себе си и в света, вътрешната ви мощ ще се усили, ще станете по-креативни и способни да се справяте с проблемите.

И в последна сметка, що се отнася до секса – колкото повече, толкоз повече, както е споделил един обичан книжовен и анимационен воин.

Кристина Агилера смъкна 15 кг с диета и йога
Какво желае мъжът по време на първия секс дружно?
10 положителни съвета, с които да отложите бръчките

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР