Наскоро Зорница Линдарева отпразнува рожден ден, но е изпаднала в

...
Наскоро Зорница Линдарева отпразнува рожден ден, но е изпаднала в
Коментари Харесай

Само в ШОУ! Зорница Линдарева разказа какво е съсипало психиката й

Наскоро Зорница Линдарева отпразнува рожден ден, само че е изпаднала в Сатурнова дупка, заради което е била потисната и е усещала тежест. Преди години около рождения си ден даже е аварирала и съвсем постоянно силата към датата й на раждане й въздейства отрицателно. Има хора, които не знаят за съществуването на Сатурновата дупка и не изпадат под въздействието й. Но Зори знае и даже постоянно се присеща по какъв начин татко й е умрял точно на рождения си ден.

Бившата моделка има увлечение към Турция и ориенталския начин на живот и си го изяснява, че в един от предишните си животи е живяла там. Дори е почнала да върви на уроци по турски език.

Линдарева дефинира присъединяване си във „ ВИП Брадър “ като цялостен неуспех. „ Всъщност моето показване в ТВ формата беше цялостно крушение от позиция на обществените и моралните аспекти на думата. На всевъзможни квалификации и етикети се нагледах, чух и видях за себе си, само че за мен това несъмнено беше най-конструктивното нещо в досегашния ми живот. След този формат аз се преродих! “, споделя тя в изявление за „ Шоу “.

Понякога се връща и гледа фрагментите и се намира доста слаба – непрекъснат плач, мрънкане и рев. Твърди, че си е научила уроците и е поработила над духовното си израстване и в този момент няма нищо общо с преди.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР