Наскоро Xiaomi показа първия си смарт часовник в лицето на

...
Наскоро Xiaomi показа първия си смарт часовник в лицето на
Коментари Харесай

С какво смарт часовникът на Xiaomi превъзхожда Apple Watch

Наскоро Xiaomi сподели първия си смарт часовник в лицето на Mi Watch и първата реакция на всички бе да създадат паралел с Apple Watch поради очевидната аналогия в дизайна на двата модела.

Apple Watch е надалеч пред съперниците си във връзка с предлаганите от него екстри и брой продажби, и Mi Watch надали ще успее да наруши статуквото.

При всички положения обаче можем да чакаме, че часовникът на Xiaomi ще бъде добре признат от милионите почитатели на марката, тъй като въплъщава двете най-атрактивни черти на Xiaomi - ниската цена и положителното качество.
 Снимка 452194

Въпреки че Mi Watch надали ще наруши осезаемо превъзходството на Apple Watch, неотдавна научихме, че часовникът на Xiaomi изпреварва този на Apple в едно доста значимо направление - издръжливостта на батерията.

При оповестяването на Mi Watch Xiaomi сложи мощен акцент върху този въпрос и заяви, че часовникът устоя на до 36 часа работа, което е много повече от издръжливостта на Apple Watch.

Само преди няколко дни обаче чиновник на Xiaomi разкри, че часовникът в действителност устоя доста повече от авансово обещаното и показа в Weibo, че часовникът му към момента има 10% батерия цели 57 часа след последното си зареждане.
 Xiaomi Mi Watch - първи фрагменти на първия смарт часовник на марката
Xiaomi сподели първия си смарт часовник

На кой известен смарт часовник наподобява Mi Watch

Това значи, че Mi Watch би могъл да издържи до към 67 часа единствено с едно зареждане, което е над три пъти повече от осемнайсетте часа, на които е кадърен Apple Watch.
 Съдят Apple поради “подути” акумулатори в Apple Watch
Съдят Apple поради “подути ” акумулатори в Apple Watch

Проблемът е налице и при по-старите модели

Дали това е задоволително мощен коз за Xiaomi при навлизането на пазара на смарт часовниците - несъмнено да, само че надали е задоволителен, с цел да измести някои от водещите модели сега.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР